Tømrerarbejde/Solceller

Bæredygtighed:

Jeg vil gerne gøre en forskel og sørger for at holde mig opdateret med hensyn til miljøvenlige metoder og materialer.  

Til energirenovering af huse bruger jeg kun godkendte løsninger.

Se evt. Videncenter for energibesparelser i bygningerEnergitjeneste

Tømrerarbejde

 

 

Nybyggeri - Ombygning - Tilbygning:

Det kan være vanskeligt at finde en byggegrund tæt på centrum i langt de fleste byer. Derfor vil en tilbygning ofte være en god og økonomisk løsning på et opstået pladsbehov. Jeg har lavet eksempel på, hvordan et projekt eventuelt kunne forløbe.

Jeg laver naturligvis alle former for ombygning af jeres hus, og skulle I ønske et helt nyt hus klarer jeg også dette. Tryk på dette link "fra skitse til færdig projekt" og se eksempelet.

 

Vinduer og døre:

Renovering af eksisterende vinduer og døre kan i mange tilfælde være den rigtige løsning både økonomisk og i forhold til bæredygtighed. I andre tilfælde vil en løsning med udskiftning være den rigtige. Jeg udfører begge dele med elementer fra både lokale og landsdækkende leverandører.

 

Tag:

Mange parcelhuse bygget i 60'erne og 70'erne trænger efterhånden til at få udskiftet taget. Mange af husene også er dårligt isolerede, og det er en god ide at gøre begge dele samtidigt.

Jeg giver gerne et godt tilbud på hele projektet.

I forbindelse med tagudskiftning er solceller en oplagt løsning. Jeg har fået et samarbejde i stand med Tysklands 3. største solcellegrossist. Med nedenstående SOL-kalkulator kan I få et indtryk af de muligheder solcellestrøm kan give.

 

 

SOLcellekalkulator

Sigaard Tømrer- og Snedkerfirma ApS / Skovbrynet 27 / 8800 Viborg

CVR-nr. DK37925454 / Tlf. 2343 5759 / Web: www.esigaard.dk /

mail: drift@esigaard.dk

Opdateret: 31-03-2020